www.kidkids.nl
Valuta:
goedkope schoenen,schoenen winkel,goedkope sportschoenen,goedkope sandalen,goedkope laarzen
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Privacybeleid

Wij waarderen uw zaken en we weten dat uw privacy voor u belangrijk is. Daarom hebben we dit privacybeleid geïmplementeerd om u te informeren over de informatie die we verzamelen van u, hoe we het verzamelen en wat we ermee doen. Door gebruik te maken van deze website accepteer je de praktijken die beschreven zijn in dit privacybeleid.

Hoe en wanneer verzamelen we informatie

Wij verzamelen "persoonlijke" informatie van u wanneer u het aan ons verstrekt. Bijvoorbeeld, als u een product van ons koopt, kunnen wij uw naam, adres, telefoonnummer, creditcardnummer en e-mailadres verzamelen. Als u zich aanmeldt om een ​​nieuwsbrief te ontvangen, verzamelen wij uw e-mailadres. Als u gebruik maakt van speciale diensten die door ons worden aangeboden, kunnen we overige persoonlijke gegevens over u verzamelen.

Wat we doen met uw informatie

Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. In geen geval verhuren, verdelen of delen u uw adres of e-mailadres met een ander bedrijf voor hun marketing doeleinden zonder uw toestemming. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens voor interne doeleinden zoals verwerking en houden u op de hoogte van uw bestelling. U mag van tijd tot tijd informatie ontvangen over ons over nieuwe functies, nieuwe diensten en speciale aanbiedingen die u denkt dat u waardevol vindt. Als u gebruik maakt van speciale aanbiedingen van onze marketingpartners, kunnen wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens overbrengen aan hen.

De persoonlijke gegevens die u ons geeft wanneer u een bestelling plaatst, wordt gebruikt om uw bestelling te verwerken en te vervullen. Wij gebruiken ook uw persoonlijke informatie voor onze eigen interne doeleinden, zoals het verstrekken van klantenondersteuning of het verstrekken, onderhouden, evalueren en verbeteren van onze producten en diensten.

Wij werken samen met één of meer creditcardverwerkende bedrijven om ons te helpen bij het verwerken van uw betaling. Echter, deze bedrijven behouden, delen, opslaan of gebruiken persoonlijk identificeerbare informatie voor wederzijdse doeleinden.

We kunnen de persoonlijke en niet-persoonlijke informatie van onze klanten bekendmaken aan elke opvolger van ons, zoals een bedrijf dat ons bedrijf verwerven. Het is mogelijk dat u uw persoonsgegevens moet opgeven wanneer dit wettelijk vereist is of wanneer we vertrouwen hebben in het geloof dat dergelijke maatregelen nodig zijn om te voldoen aan een gerechtelijke procedure, een rechterlijke beslissing of een juridisch proces.

Uw keuze om uit te schakelen op bepaalde communicaties

Als u niet meer geïnteresseerd bent in het ontvangen van e-mailberichten en andere marketinginformatie van ons, stuur dan alstublieft uw aanvraag naar service.aline@hotmail.com. Gelieve uw volledige naam, e-mailadres en postadres in te vullen. Houd er rekening mee dat u nog steeds klantenservice gerelateerde communicatie van ons ontvangt.

Hoe beschermen we uw informatie

De beveiliging van uw persoonlijke gegevens is van groot belang voor ons.

Wanneer u gevoelige informatie invoert, zoals een creditcardnummer op onze registratie- of bestelformulieren, versleutelen wij die informatie met behulp van Secure Socket Layer Technology (SSL). Voor aankopen die online met creditcards worden gemaakt, bewaren wij uw creditcardnummer in gecodeerde vorm voor een beperkte hoeveelheid tijd, en onze medewerkers hebben geen toegang tot deze informatie. Wij bewaren geen PIN-gegevens of 3-cijferige beveiligingscodes.

Wij volgen algemeen geaccepteerde industriestandaarden om de persoonlijke informatie die ons heeft ontvangen, te beschermen tegen onbevoegde toegang of openbaarmaking, zowel tijdens de overdracht als zodra we deze ontvangen. Er is echter geen manier van overbrengen via internet of een methode van elektronische opslag, 100% veilig. Daarom, terwijl we streven ernaar om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid niet garanderen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het verstrekken van gegevens als gevolg van fouten in de overdracht, ongeautoriseerde toegang van derden of andere handelingen van derden of andere handelingen of nalatigheden.

Kinderen privacy

Onze diensten zijn bedoeld voor gebruikers van 18 jaar en ouder. We verzamelen of gebruiken derhalve geen persoonsgegevens van personen die we kennen dat ze jonger zijn dan 18 jaar. We zullen ook alle gegevens uit onze database verwijderen die we weten van een kind onder de 18 jaar. < br>
Uw persoonlijke gegevens bijwerken

Als uw persoonlijke gegevens veranderen, kunt u de door ons verstrekte persoonlijke gegevens corrigeren, bijwerken of verwijderen door contact op te nemen met ons klantenservice team.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Als wij ons privacybeleid wijzigen, zullen we een nieuwe versie op onze website plaatsen, die effectief zal worden bij het publiceren. Het nieuwe beleid is van toepassing op alle huidige en verleden gebruikers van de Website en vervangt elk eerder beleid dat daarmee niet strookt.

Terug