Een mooie vakantie plannen is altijd lastiger dan het lijkt. Je moet een hoop dingen van te voren regelen, zodat je geen problemen tegenkomt op de vakantie zelf. En als je met meerdere mensen gaat moet je een datum zien te plannen dat iedereen kan. Maar niet alleen het plannen is lastig, ook het kiezen van een mooie locatie kan moeilijk zijn. Er zijn gewoon simpelweg zo ontzettend veel mooie locaties waar je naar toe kan gaan. Je ziet door de bomen het bos niet meer. En al helemaal als je met meerdere mensen bent, iedereen heeft een eigen smaak, en dat kan soms botsen. Toch zijn er een paar locaties, waar je haast geen nee tegen kan zeggen. Of het nou gaat om de mooie cultuur, of de mooie natuur, ze hebben het allemaal!

Ga naar het prachtige Bali

Een plek waar prachtige natuur, en geweldige cultuur allemaal samenkomt. Je zult hier je ogen uitkijken op de mooie stranden, rijstterrassen, en bergen. En ook de steden zijn ontzettend mooi. Door heel veel verschillende soorten steden, druk en rustig tegelijk, zul je nooit verveeld raken. Om de beste ervaring te halen uit deze reis, zou ik wel echt aanraden om een rondreis Bali te nemen. Met zo’n rondreis kan je echt goed het beste halen uit je trip. Je wordt zo overal mee naartoe genomen. Van de prachtige stranden, door de overweldigende bergen, naar de bruisende steden. Want het kan vaak best lastig zijn om alles te zien als je zelf de trip planned. Je weet namelijk niet waar alle mooiste plekjes zijn, en dat kost een hoop tijd en moeite om te onderzoeken. Het is een stuk makkelijker als dit allemaal al voor je gedaan is!

Een culturele hotspot

Een stad waar je van de cultuur niet genoeg kan krijgen. Marrakech is niet alleen ontzettend mooi, maar ook een cultureel hoogstandje. Er zijn zoveel verschillende plekken van de stad waar je heen kan, en gebouwen die je kan bezoeken. Alleen in de markt van Marrakech kan je al dagen in ronddwalen. De hypnotiserende straatjes vol met kraampjes zullen je erg lang zoet houden. En het plein, waar de straat performers met de aapjes en de slangen aan het dansen zijn. Het kan natuurlijk dat je het drukke stadsleven even zat wordt, en dan kan je simpelweg de bergen induiken die niet ver buiten de stad liggen. Het is een perfecte locatie voor zowel jong als oud, en het zal zonder enige twijfel een geweldige indruk op je achterlaten!

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie