Ieder kind droomt natuurlijk van zijn eigen zwembad. Heerlijk spetteren en genieten van verkoeling in de zomerse maanden. De winter zit eraan te komen, maar dat betekent niet dat je alvast kunt kijken naar het perfecte intex zwembad voor volgend jaar. In deze blog ga ik je meer vertellen over de verschillende soorten index zwembaden en accessoires die handig zijn voor het onderhoud ervan. 

Intex kinderbaden

Voor het jonge gespuis bestaan er intex zwembaden in kleurrijke designs. Met de ondiepe waterdeeltje kunt u relaxed genieten van een zomerse dag en de kinderen zonder zorgen laten genieten van genoeg waterpret. Let op! Er moet natuurlijk wel altijd iemand bij zijn. Tevens een groot pluspunt is dat de kinderbadjes niet veel water gebruiken. Door de kleine hoeveelheid is er geen dure waterpomp of schoonmaakchemie nodig en kunt u het water dagelijks verversen. De oplaadbare Swim Centers zijn speciaal ontworpen voor het gehele gezin en bieden genoeg ruimte voor iedereen. Daarnaast bestaan er speciaal voor de kids ontworpen Play Centers in kasteel ontwerp of dinosaurus thema. 

Whirlpool baden

Voor extra comfort en ontspanning bestaan er de Pure Spa whirlpools die van het terras een instant wellness center maken. Het Jet systeem met verschillende massagestanden zorgen voor heerlijke stralen. Daarnaast bezitten de whirlpools een verwarmingsfunctie waardoor het water ook nog eens heerlijk warm  is en zelfs ’s avonds geschikt is voor een spa avondje. 

Stabiele framebad 

Opzoek naar een extra stevig tuinzwembad? Dan is het stabiele framebad precies waar jij naar opzoek bent. Het waterafstotende zwembadfolie wordt stevig bij elkaar gehouden door een metalen frame aan de buitenzijde. Daarom worden deze zwembaden ook wel stalen buizenbassins genoemd. Voor extra luxe bestaan er ook modellen met hoogwaardig houten bekleding. 

Quick Up pools

Zoals de naam al weggeeft zijn deze zwembaden lekker snel op te zetten. Het waterbassin wordt namelijk automatisch ingesteld naarmate het zwembad zich vult met water. De circulerende ring aan de bovenzijde van het zwembad kan eenvoudig worden opgeblazen met lucht voor extra stevigheid. Dus voor de onverwachte zonnige dagen is een Quick Up pool de perfecte keus voor in jouw tuin. 

Extra accessoires

Veel modellen worden geleverd in handige sets. Vaak wordt er een ladder, hoogwaardige  filterpomp en functionele isolatiemat voor de vloer meegeleverd. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd extra’s te koop zoals een handige onderhoudsset met vangnet of chloordrijver waarmee het zwembad gelijkmatig voorzien van chloor wordt en heerlijk fris de zomer doorkomt. 

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie