De tijd van de vakantie breekt bijna aan. Tijd om inkopen te doen en nieuwe kleding, en eventuele pyjama’s, te kopen voor op vakantie. Vooral voor de kleintjes is het belangrijk om voldoende kleding mee te nemen. Doordat ze lekker de hele dag buiten kunnen spelen wordt de kleding snel vies. En aangezien je zelf vakantie hebt, heb je niet altijd zin om de kleding te gaan wassen met een hand wasje. Ook jij hebt een paar dagen rust zeker weten verdiend. 

Een snurk pyjama voor de nachten.

Het ligt er natuurlijk aan naar welk land je gaat, maar de nachten zullen vaak warmer zijn dan hier in Nederland. Al hebben wij hier de laatste paar dagen ook flink wat warme nachten gehad. Dan is het goed om een wat dunnere en zomerse pyjama aan te schaffen voor jouw kleintje. Snurk pyjama heeft veel pyjama’s die voorzien zijn van korte mouwen en korte broekjes. Zo hebben ze toch een fijne pyjama aan en is deze luchtig. Handig voor als ze in de avond naar de wc moeten, of wanneer je ze nog even op houdt maar wel hun pyjama aan wilt hebben. En ze hebben super leuke printjes.

Goed passende zwemkleding.

Niet geheel onbelangrijk, want eigenlijk zijn alle jonge kinderen wel echte water ratjes. Met het warme weer en het zonnetje hoog aan de hemel zijn ze niet weg te slaan bij het water. Daarom is het belangrijk dat de zwemkleding goed past en niet te klein of te groot is. Ze moeten zich er ook fijn in kunnen bewegen. Ze zijn immers elke dag wel de gehele dag bij het water te vinden. Daarnaast is het ook belangrijk, wanneer jouw kleintje nog niet kan zwemmen, om zwembandjes of zwemvestjes aan te schaffen. Het is natuurlijk belangrijk dat je de kleine niet uit het oog verliest, maar het is ook fijn dat hij zelfstandig het water in kan. Dan is het belangrijk dat hij voorzien is van de juiste uitrusting, zo kan je zelf ook gemakkelijker aan de rand van het zwembad zitten en jouw kleintje laten spetteren. Zo ben je er bij, hou je hem in de gaten, maar is hij wel zelf aan het spelen.

Wat zomerse outfits.

Om het helemaal af te maken, is het natuurlijk leuk om jouw kleintje leuk aan te kleden. Overdag leven ze in hun zwemkleren, maar in de avond bij het avondeten is een leuke outfit nooit verkeerd. Wordt jouw kleintje de nieuwe fashion icon van de vakantie?

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie