Stijlvolle kinderkleding van kenzo

0
1636
baby

Niets is leuker dan het aankleden van kleine kinderen. Het aankrijgen van de kleren is minder leuk, maar bepalen wat ze aan doen is altijd een feestje. Vooral als je een aantal nieuwe items voor je kind hebt gekocht. Soms lijkt het bijna of de kleding voor ons zelf is. Bij het merk Kenzo hebben ze een aantal verschillende kledingstukken in kindermodel.  In deze blog gaan we deze kinderkledingstukken van kenzo bespreken. Bij de verschillende items zullen we tips geven om de kleding op de best mogelijke manier bij het kind aan te doen. Ben jij klaar voor de leuke kinderkleding?

De T-shirts

Voor zowel mannen als vrouwen en kinderen heeft kenzo de shirts met het logo er op. Deze shirts zien er bij de allerkleinste erg schattig uit. Je kunt ze in vele kleuren kopen. Ook heeft het merk mutsjes voor de allerkleinste mét het loge op de voorkant. Maar om even bij de shirts te blijven. Je kunt kiezen uit lange en korte mouwen. Denk er aan dat je als de baby nog klein is alleen de variant moet kopen die in dat seizoen past. De kans is namelijk groot dat het kindje de trui over een paar maanden niet meer past. Mocht je wel meteen meerdere kenzo T-shirts willen kopen dan kun je verschillende maten kopen.

Jasjes

Het merk heeft voor de kinderen ook leuke, felgekleurde jasjes. De jasjes kunnen gedragen worden als tussen jas, want de jassen zijn niet dik of dun. Kenzo heeft er aan gedacht dat jongens en meisjes (meestal)e een andere smaak hebben. Dat is te zien aan de hoeveelheid waarin het merk de jas in verschillende soorten kleuren maakt. Heb je de jassen van dit seizoen nog niet gezien dan moet je echt even een kijkje nemen. Online kun je de jassen al gewoon bestellen.

Van top tot teen kenzo

Ook voor kinderen heeft het merk genoeg kleding om de leukste combinaties te creëren. Of je nu opzoek bent naar een simpele kledingstijl of juist een wat stoerdere. Je zal hoe dan ook vinden wat je voor de baby zoekt om aan te doen. Kenzo  is een behoorlijk opvallend merk en dus zullen mensen je niet snel vergeten als je met de kleren naar school of dergelijks gaat. Heb jij jouw kind al een keer van top tot teen in kenzo gekleed? Mocht je dat nog nooit hebben gedaan, is de tijd daarvoor nu aangebroken!