Er zijn heel veel verschillende opties voor het organiseren van een kinderfeestje. De populaire opties als lasergamen, zwemmen of een slaapfeestje zijn heel erg leuk, maar niet heel origineel. Jouw zoon of dochter is dit jaar ook weer jarig en eigenlijk kijk je nu al op naar het bedenken van een goed idee voor het kinderfeestje. Gelukkig hebben wij voor jou een nieuw origineel idee voor een kinderfeestje en leggen we je hieronder uit hoe je dit het best kan organiseren. Het is een feestje zonder geluidsoverlast, maar tijdens welke alle kinderen helemaal los kunnen gaan: het silent disco kinderfeestje! Maar hoe regel je het?

Silent disco

Het silent disco concept is de afgelopen tijd in populariteit gestegen en is een hele leuke, nieuwe ervaring. Je kunt een silent disco huren en deze gebruiken voor op het kinderfeestje van je zoon of dochter. De koptelefoons en de box worden meegeleverd en kun je gewoon huren voor een dag. Dit is dus zo gedaan en de kosten vallen reuze mee.

De dansvloer

Er kan geen disco zijn zonder dansvloer. Als je het thuis viert, zou ik adviseren de woonkamer zo leeg mogelijk te maken, het leuk aan te kleden met lampjes en de kamer zo donker mogelijk krijgen als dat kan. Misschien al handig om het feestje richting het einde van de middag te houden en verder de ramen afdekken met gordijnen of een zwart zeil.

De drankjes en snacks

Een feestje is niet compleet zonder iets te drinken en te eten. Het is misschien leuk om een tafel tegen de muur te zetten met daarop bakken met chips, snoepjes en kannen met lekkere limonade of ice tea. Het beste is om papieren of plastic bekertjes te kopen, zodat je geen afwas hebt na het feestje.

Leuke extra outfit accessoires

Voor iets extra’s kun je boa’s, gekke brillen en andere accessoires halen bij de verkleedwinkel, zodat de kinderen zich allemaal nog extra kunnen verkleden. Het is handig om ook een camera te regelen, zodat er veel foto’s gemaakt kunnen worden en het een kinderfeestje wordt om nooit te vergeten.

De muziek

Misschien wel een van de belangrijkste dingen is de muziek. Bespreek met je zoon of dochter welke muziek ze leuk zouden vinden om te horen en maak alvast een playlist, zodat die klaar staat om afgespeeld te worden. Door te vragen wat de muziekwensen zijn, weet je zeker dat het feestje een succes zal zijn en alle kinderen helemaal los zullen gaan!

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie