De perfecte schoudertassen voor jonge moeders

0
998
schoudertassen

Wanneer je kinderen hebt gekregen, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Je lichaam is veranderd, je relatie is veranderd en zelfs je garderobe veranderd mee. Het betekend natuurlijk niet dat je je maar slechter moet kleden, maar je kleding krijgt behoorlijk wat te verduren met een kleintje om je heen. Daarnaast moet je veel spullen meenemen als je op pad gaat, zoals luiers, doekjes etc.. Daarom moet je wel het juiste soort tas hebben! Schoudertassen zijn hier natuurlijk perfect voor, maar niet elke schoudertas is hetzelfde. Wij van kidkids zetten de meest perfecte schoudertassen voor jonge moeders op een rijtje!

Gênant moment

Waar moeten schoudertassen voor jonge moeders eigenlijk aan voldoen? Allereerst: Genoeg ruimte! Je kan niet genoeg vakjes hebben om nog een beetje onderscheid te maken tussen je persoonlijke spullen en die voor je kids. Anders krijg je het gênante moment dat je tijdens die zakelijke bespreking je agenda wil pakken en er ineens een luier uit je tas valt. Geloof ons, het is ons allemaal overkomen, maar je wil dat liever niet! Luiers horen namelijk niet thuis op het werk en sommige mensen geven er zelfs aanstoot aan. Bescherm je carrière dus met het kiezen van de juiste soort schoudertassen!

Laptoptassen

Laptoptassen zijn de beste schoudertassen voor jonge moeders. Want of je nu een laptop erin doet of niet, ze bieden vaak genoeg ruimte voor alles wat je mee wil nemen. Het is onderdeel van het moederschap. Een essentieel onderdeel. De tas van mama is niet zomaar een tas, het is een survival-kit voor nood, waarin je pleisters en medicijnen kunt vinden, een picknickmand om de plotselinge honger te kunnen stillen, een activiteiten-tas met altijd wel een tekenpapiertje en een potloodje voor als de kleintjes zich vervelen. 

De mama-tas, een bodemloze tas vol met middelen voor de eerste levensbehoeftes en tweede en derde… Een tas die tegen een stootje moet kunnen en een tas die regelmatig vervangen moet worden. En laptoptassen kunnen tegen zo een stootje!

Leren schoudertassen

Andere schoudertassen die goed tegen een stootje kunnen, zijn de leren schoudertassen. Ze zien er ook nog eens super sexxy uit en dat kan je wel gebruiken als kersverse moeder! Je wil er namelijk niet uit zien als een verslonsde moeder! Het is al erg genoeg dat je voor de rest van je leven met striae moet rondlopen! Leren tassen komen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij van kidkids raden wel aan om voor een donkere kleur te gaan. Kinderen knoeien van alles, ook over je tas heen, dus ga lekker voor een donker bruine of zwartleren- schoudertas. Online kan je veel schoudertassen vinden. Kijk dus vooral even rond op Marington, onze favoriete tassen webshop!