Is Eukanuba voor mij de ideale dierenvoeding?

0
1044
eukanuba

Het vinden van een hoogwaardige huisdierenvoeding is altijd lastig. Je wil natuurlijk het beste voor je kat en hond en door het lezen van allemaal verhalen op internet zie je inmiddels door de bomen het bos niet meer. De ene na de andere advertentie beloofd je het beste voer wat iedere kat of hond heerlijk vindt maar in de praktijk laat je huisdier het staan en heb je ondertussen een volle zak voer in de kast staan.

Net zoals een mens wil je kat of hond ook verschillende smaken eten. Het is ook goed om regelmatig van smaak te wisselen want er zitten andere vitamines en mineralen in visproducten in vergelijking tot vleesproducten. Echter is het niet verstandig om regelmatig te wisselen van het merk, juist omdat 1 merk duidelijk kan aangeven wanneer je het beste kunt wisselen van smaak om alle vitamines goed op pijl te houden.

Waarom Eukanuba?

Bij Eukanuba viel het op dat de ingrediënten in het voer alleen natuurlijke grondstoffen zijn zonder dat er veel bewerkt is met bijvoorbeeld geur- en smaakstoffen.
Door het hoge eiwitgehalte dat zich langzaam in het lichaam afscheid zal je huisdier over de dag heen genoeg energie hebben voor een leuke wandeling of een spelletje muizenvangen.

Daarnaast is Eukanuba zeer gespecialiseerd in het zo genaamde speciale voer. Voor maag en darmproblemen, huid en vacht problematiek, nier en urineweg problemen, overgewicht en gewrichtsproblemen heeft Eukanuba een speciale lijn ontwikkeld.

Past Eukanuba ook bij mijn hond?

Het antwoord is simpel, ja Eukanuba past ook bij jouw hond. De voeding wordt afgemeten op het gewicht en er wordt verder niet gekeken naar het ras of afkomst. Alle speciaal voeren voor bijvoorbeeld Franse buldog is puur voor de marketing bedacht. Alle honden, groot en klein, hebben als basis precies dezelfde ingrediënten nodig.Heb je een kleine pup in huis? Ja dat is een ander verhaal. Puppy’s van welk ras dan ook hebben een andere samenstelling van voeding nodig. Puppy’s hebben een veel hogere eiwitgehalte nodig.
Het is het waard om het uit te proberen toch? Daarna wil jouw lieve viervoeter niks anders meer in zijn etensbak.

Past Eukanuba ook bij mijn kat?

Ook hier kunnen ik alleen maar zeggen, ja het past ook bij jouw kat. Voor de kitten hebben ze een speciale lijn voor de leeftijd van 1 maand tot er met 12 maanden, daarna raden zij aan om over te stappen naar de volwassen lijn.  Het kattenvoer is gemaakt van hoogwaardige producten zoals kip en kalkoen, rijst en dierlijk vet. Iedere kat is er dol op. Probeer jij het ook uit?