Sinterklaas en kerst in december betekent maar één ding voor kids: cadeautjes! Hoe je het perfecte cadeau geeft zonder over je budget te gaan lees je in deze blog, veel leesplezier!

Wat geef je voor sinterklaas en kerst aan je kids?

December staat weer voor de deur! Voor de meeste ouders gaat dat vooral gepaard met cadeaustress. Want wat geef je je kinderen allemaal voor Sinterklaas en kerst? Grote kerstcadeaus blijken dan vaak nog makkelijker te verzinnen dan wat kleinere cadeaus voor Sinterklaas. Zelf heb ik vorig jaar iets bedacht wat de kids een maand lang zoet houdt. Ik verzin dan een groot cadeau voor kerst, maar geeft voor Sinterklaas al hint-cadeautjes. Zo ben ik niet teveel geld kwijt en eindigen ze toch met een groot en helemaal compleet cadeau! Zo heb ik vorig jaar voor kerst het Lego politiestation aan mijn zoontje gegeven, en voor Sinterklaas dan de bijbehorende extra sets gegeven. Dit waren onder andere de politieauto en politie-truck. Zo heeft hij zijn hele set gekregen, wat hij heel graag wilde. Maar toch heb ik met deze constructie te kosten weten te besparen. Ook is het voor de kinderen geweldig als ze zich tijdens kerst realiseren dat ze alles hebben gekregen wat ze wilden!

Een jongensfiets als perfect kerstcadeau voor je kid

Dit jaar pak ik het soortgelijk aan! Mijn zoontje wil nu heel graag een fiets. Dit is helemaal prima, maar een fiets zit wel echt aan de rand van mijn cadeau-budget. En fietsen vereisen vaak extra accessoires zoals bellen, wiel-versiering en vlaggetjes. Daarom heb ik voor Sinterklaas een surprise gemaakt in de vorm van een fiets, en daar een bel, wiel-versiering en een vlag aan vastgemaakt. Zo denkt mijn zoontje hopelijk dat hij gewoon coole fietsaccessoires heeft gekregen in plaats van een fiets. Maar voor kerst krijgt hij dan een echte stoere jongensfiets. Hij kan dan alle accessoires er zelf op maken, en kan hij het nieuwe jaar in fietsen met een toffe jongensfiets!

De soorten jongensfietsen perfect voor je kid

Er zijn een paar verschillende soorten jongensfietsen. Zo heb je gewone stadsfietsen, transportfietsen (met een voordrager voor bagage), een mountainbike en een BMX. De eerste twee types jongensfiets zijn geschikt voor de rustige types die elke dag wel een eindje naar school moeten fietsen. Mijn kid hoeft echter maar 5 minuten naar school te fietsen, en speelt daarnaast heel graag in het bos. Voor hem kies ik de mountainbike! Deze is onverwoestbaar, en daarmee kan hij ook lekker in het bos fietsen! Ik denk echt dat ik dit jaar het beste cadeau ooit heb voor hem!

 

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie