Vlag bedrukken met behulp van je kinderen

0
888
vlag bedrukken

Als we bezig zijn met serieuze dingen willen we de input van onze kinderen vaak liever niet. Toch is het zo gek nog niet om ze er af en toe bij te betrekken. Een voorbeeld hier van is een vlag bedrukken. Kinderen zijn namelijk een stuk creatiever dan wij en dat is juist wat je nodig hebt als je een ontwerp nodig hebt voor je vlag. Een vlag bedrukken met je kinderen kan een slimme zet zijn. Wil jij voor je (eigen)bedrijf een vlag bedrukken dan lees je hier hoe je dit kunt doen en waarom hulp van kinderen zeker niet slecht is.

Waarom een vlag bedrukken?

Je gaat natuurlijk niet zomaar even een vlag bedrukken. Je wilt iets naar buiten communiceren door middel van je vlag. Een vlag trekt nu eenmaal beter de aandacht dan wat dan ook. Je kunt een vlag bedrukken voor bij een evenement om meer op te vallen. Door een creatieve vlag te gebruiken zal je meer opvallen dan de anderen bedrijven op het evenement. Ook voor bij het pand van je bedrijf kun je een vlag bedrukken. Met een duidelijke vlag en een mooi ontwerp zal je bedrijf er altijd representatief uitzien.

Zo zorg je voor een mooie vlag

Het belangrijkste bij het ontwerpen van je vlag is de huisstijl. Een vlag van een bedrijf hoort altijd te passen bij de rest van de stijl. Als je zelf niet weet hoe je van jouw huisstijl een leuke en unieke vlag kunt maken kun je dus je kind(eren) inschakelen. Denk aan de kleuren en de boodschap die je wilt overdragen. Houdt dit in je achterhoofd en het ontwerpen van de vlag gaat een stuk makkelijker. Jij blijft natuurlijk de eindbaas van het ontwerp. Als het niks wordt heb je ze in ieder geval het gevoel gegeven dat ze hebben geholpen.

Online een vlag bedrukken

Een mooi ontwerp heb je binnen twee weken in de vorm van een vlag. Een vlag bedrukken doe je geheel online. Van tevoren kun je een offerte krijgen zodat je precies weet wat je kwijt zult zijn aan je vlag. Ga je een vlag bedrukken, neem dan wel de tijd voor het maken van een mooi ontwerp. Het is zonde als je moet wachten op een (door jou ontworpen) vlag waar je niet blij mee bent. Lijkt het je leuk om samen met je kinderen aan de slag te gaan? Begin dan meteen en betrek ze bij het brainstormen.